Vunnet oppdrag 2015 !!

Prosjekt Campus Ringerike v. Veidekke Entreprenør AS

campus ringerike nett

 

Om prosjektet Campus Ringerike 

Informasjon hentet fra http://veidekke.no/om-oss/nyheter-og-media/pressemeldinger/article17144.ece

Veidekke Entreprenør AS har skrevet kontrakt med Studentsamskipnaden i Buskerud og Vestfold om oppføring av boliger for 154 studenter på Campus Ringerike. Boligene bygges som passivhus med hovedkonstruksjon i massivtre. Kontraktssummen er 109 millioner kroner ekskl. mva.

I planen om å videreutvikle et bærekraftig by-campus i Hønefoss er Veidekke valgt som samarbeidspartner for å utforme og bygge de nye studentboligene. Prosjektet består av to boligblokker på henholdsvis fire og fem etasjer over en sokkeletasje med næringsareal til høgskolerettet virksomhet, boder, parkeringskjeller og vaskeri for studentene.

Prosjektet er utviklet i samarbeid mellom Studentsamskipnaden i Buskerud og Vestfold (SiBV), Veidekke og Code: arkitektur as. - Vi er stolte og glade for den tilliten SiBV har vist Veidekke ved å tildele oss dette oppdraget. I et tett og godt samspill har vi fått brakt vår entreprenørkompetanse tidlig inn i prosjektet, og da er det ekstra tilfredsstillende når det fører frem til nok et bærekraftig miljøprosjekt, sier distriktsleder Sverre Liavaag i Veidekke Entreprenør i Buskerud.

- Takket være en besluttsom og profesjonell byggherre er vi allerede i gang med grunnarbeidene. Innen årsskiftet starter montasje av massivtrebygget, og hele prosjektet skal stå klart til skolestart høsten 2016, avslutter Liavaag.